Delivery as service – in gesprek met detailhandel Breda

 In Beagle nieuws

De consument winkelt veel op Internet en laat pakketten thuis bezorgen. Hoe kan de detailhandel zich in dit winkellandschap blijven onderscheiden? Gemeente Breda verkende samen met Bredase ondernemers en Avans, NHTV, Dinalog en het Ondernemersfonds Breda welke kansen er zijn en hoe de detailhandel “delivery as service” kan benutten. Ter inspiratie waren er inleidingen van Francoise van den Broek, lector logistiek NHTV, Roland Bastiaansen, Andare ecommerce, Margreeth Pape, Shopping tomorrow en Coen de Lange van Dinalog. De ondernemers zijn onder leiding van Avans studenten in werkgroepen aan de slag gegaan om te komen tot concrete voorstellen. Na afloop werd aangegeven dat een dergelijke bijeenkomst voor herhaling vatbaar is.

Recent Posts